Starostlivosť o vlasy

Mnoho žien túži po krásnych a dlhých vlasoch. Niekedy sa zdá, že dokážu narásť len po ramená, no to vôbec nie je pravda. Vlasy predsa rastú stále, no ich dĺžka ostáva stále rovnaká, pretože sa štiepia a následne lámu...

Niektorí tvrdia, že vlasy rastú rýchlejšie, ak sa často podstrihávajú. Iní zas, že ak chceme mať dlhé vlasy, nemali by sme si ich farbiť, žehliť, kulmovať, dokonca ani fénovať. Samozrejme, každá z týchto rád má niečo do seba, no najdôležitejšie zo všetkého je postarať sa o zdravie vlasov. Ak budú v dobrej kondícii, len tak ľahko sa nezničia.

Zdravie je krása

Pre rast vlasov je dôležitá správna životospráva a hydratácia. Dbajte na to, aby ste používali správne množstvo tých správnych výrobkov. Dobrou radou je kupovať si vlasové produkty len jednej značky. Ak vám na vašej korune krásy záleží, nebojte sa zainvestovať do kvality. Aj keď máte šampón či kondicionér na hlave len niekoľko minút, dokážu ovplyvniť nielen vonkajšiu krásu vlasu, ale aj jeho vnútorné zdravie, ktoré koniec koncov znamená krásu.

Trh je priam presýtený výrobkami, ktoré sa prezentujú ako tie najlepšie. Každá z reklám hovorí o záchrane poškodených vlasov a ukazuje herečky s nádhernými vlasmi, po akých sníva nejedna žena. Ako si ale správne vybrať? Dôležitou preferenciou je záruka kvality. O tej sa môžete dozvedieť zo zloženia, no tiež z recenzií a napokon z vlastného testovania.

Kyselina hyalurónová

Kvalitný vlasový produkt by mal obsahovať kyselinu hyalurónovú. Často sa spomína v súvislosti s vráskami, no dokáže vzpružiť aj vlasy. Dodá správnu hydratáciu, čím odstráni suchosť, ktorá spôsobuje lámanie. Účes bude mať väčšiu pevnosť, lesk i objem. Kvalitná španielska kozmetika abril et nature je vytvorená z kmeňových buniek rastlinného pôvodu zo švajčiarskeho jablka a s kyselinou hyalurónovou. Pravidelným používaním týchto výrobkov získalo už mnoho žien, no i mužov, zdravé vlasy a pokožku hlavy. Prepájajú proteínové zložky vo vnútri vlasu, čím posilňujú jeho štruktúru.

Technológia plex

Škála produktov abril et nature je vytvorená pre každý typ vlasov. Jej veľkým plusom je známa technológia plex, ktorá zabraňuje štiepeniu a podporuje rast. V minulosti sme sa s týmto pojmom mohli stretnúť len v kaderníctvach, no dnes si plex na vlasy môžeme nasťahovať do svojej kúpeľne. Ide o receptúru, ktorá výrazne eliminuje poškodenie, pretože prepája jednotlivé vlákna vlasu iónovými väzbami. 

V rade Nature-Plex nájdete štyri výnimočné produkty. Šampón, ktorý ošetrí vlas aj zvnútra, penu, ktorú môžete použiť tiež do farby alebo odfarbovača na ochranu vnútornej väzby keratínových reťazcov, rekonštruujúcu masku a bezoplachové sérum, špeciálne vyvinuté pre vlasy po podstúpení agresívnych chemických procesov. Vďaka Cystein Bond Komplexu má obnovujúci účinok na kapilárne vlákno. Výsledkom pravidelného používania týchto produktov budú zdravé a hydratované vlasy, ktoré budú dlhodobo lesklé a odolné voči lámavosti.

Bez lupín a mastenia

Vysokokvalitné výrobky tiež predchádzajú podráždeniam a ochoreniam spájajúcim sa s vlasovou pokožkou. Pod názvom Fepean 2000 nájdete inovujúce trichologické ošetrenie najnovšej generácie pre anomálie a poruchy, akými sú vypadávanie vlasov, lupiny či rýchle mastenie. Je založené na nových biologických zložkách, ktoré sú schopné napomáhať fyziologickým procesom, zabezpečujúcim zdravie vlasovej pokožky. Každá zo sád určených na konkrétny problém obsahuje šampón a tonikum s prírodnými rastlinnými výťažkami a vitamínovými komplexmi.

Výrobky abril et nature vznikli vďaka špičkovému výskumu, ktorý bol založený na použití vysoko účinných aktívnych zložiek. Táto prestížna značka sa zaoberá s absolútnou presnosťou všetkými fázami, a to od výskumu cez výrobu až po uvedenie výrobkov na trh. Ponúka množstvo produktov, ktoré vyhovujú potrebám štylistov.

Author:

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop